30 години МОБИКОЛОР ООД

30 години МОБИКОЛОР ООД

30 години МОБИКОЛОР ООД

Скъпи колеги и приятели, с голяма радост и вълнение споделяме , че тази година честваме 30-годишнината на нашата фирма!
30 години от сключването на първия договор за търговско сътрудничество и представителство с фирма Helios-Slovenia. Това е постижение, за което трябва да сме горди и което заслужава да бъде отбелязано с голяма радост и изобилие. С уважение и благодарност, искаме да изразим нашата признателност и възхищение към всички партньори, служители и клиенти, които бяха част от нашия път към това постижение. Всички тези успехи и резултати не биха били възможни без сътрудничеството с екипа на Helios Refinish и тяхната помощ.
Сигурни сме, че успехът ни се дължи на екипа на компанията – нашите талантливи и амбициозни служители, които винаги се стремят към най-доброто. Без вас, нищо от това нямаше да е възможно! По случай тази юбилейна годишнина, искаме да ви благодарим с пълно сърце! С нетърпение очакваме още много години на сътрудничество и успехи с вас на борда. Благодарим ви, че сте част от нашата фамилия през всички тези години.

За нас 30-годишнината е повод да погледнем назад и да се вдъхновим от всички предизвикателства, които успешно преодоляхме през годините. Това е повод да гледаме напред към нови възможности и постижения.